Scule pentru Apicultură!
Pagina 1 din 1
Scule pentru Apicultură!
Muncește ca și cum n-ai muri niciodată, dar îngrijește-te de suflet ca și cum ai muri mâine !
Când te duci să cauți miere, trebuie să te aștepți să fii înțepat de albine!
Mă apuc și de Apicultură,dar am auzit undeva odată-"Dacă vrei să-ți cumperi cal trebuie să ai și căruță!"
De aceea am început să mă pregătesc să devin Apicultor și din experiența mea voi dărui și la alții!
Pentru început m-am dotat cu o Centrifugă(1200 lei),cu care am să extrag mierea din stup. Pe parcurs o să vă arăt și alte scule necesare unui Apicultor!...Poate mai sunt și alți pasionați care vor să se documenteze?
http://anunturiapicole.stuparitul.com/viewtopic.php?f=11&t=214
1- Furetto este un instrument manual. Funcționează pe principiul pulverizării unui lichid încălzit de o lampă de gaz,care trece printr-o serpentină de țeavă de cupru. Pentru tratament se amestecă 1000 ml. petrol rafinat cu 50 ml. tactic .La fiecare stup, se administrează cate 1 ml. de astfel de amestec.Fureto (Aparat anti varroa-250 lei)
1-2-
2-Noul model de aparat cu baterii pentru efectuarea tratamentului. Varojet. Prețul este de 100 lei.
Folosește două baterii R 6 (cele mai uzuale,de preferat alcaline).Fitilul arde pe o sită ...Foițe ptr. Varachet
http://anunturiapicole.stuparitul.com/viewtopic.php?f=11&t=5228
Afumător din INOX cu burduf din Piele-60 Lei Hanorac Apicol (bluză cu mască detașabilă)-60 Lei
Furculiță descapăcit- dinți drepți-Inox 12 Lei Roler descăpăcit-17 lei
Daltă Apicolă–INOX- 15 Lei >>>>>>>>>>> Sulă pentru găurit rame - 6 Lei
Galeată cu capac-25 kg.de Miere-15 Lei>>> Filtru dublu din INOX pentru miere - 60 Lei
Capcană Viespi–25 Lei*Pentru protecția Albinei Pompiță Miere pentru borcan-10 Lei
Perie Apicolă păr natural - 15 Lei>>>>>>>> Canea adaptabilă la Găleată-20 Lei
Hrănitor de podișor-2L din plastic-13 lei Buc Disc metalic cu 4 poziții pentru hrănitorul de podișor-3 lei Buc.
Izgonitor Albine-7 Lei,pentru fiecare Stup> Combustibil pentru Afumător - Apicalm -10/Lei Kg
Spray APIFUGE-40Lei-Pentru a alunga Albina Cremă atractivă Roi "Farmecul Albinelor”- 25 Lei
Gratie urdiniș metalică cu shimbare
2 poziții: Antișoareci / Transport-3 Lei-Buc.> Lampă->butelie de gaz-Autoaprindere(60 Lei)
Abejar -Pastă pentru prinderea Roilor-10 Lei Pompă cu Pulverizare-1,5 litri (29 Lei)
Cântar Apicol Electronic cu Platformă-170Lei Gratie Haneman din Plastic pentru polen-10 Lei/Bucata
Chingă Crichet transport Stupi-25Lei Bucata Ondulator Sârmă-20 Lei Bucata
Transformator electric de lipit Faguri 75 Lei Bobină sârmă pentru rame 0.4 mm. INOX-50 Lei Kg.
Tavă Descăpăcit INOX-Model Apicol(A.C.A.)-245 Lei
...Și sunt multe de cumpărat,dar fiecare cu ce-l doare...astea cel puțin la început!
După ce te apuci de Apicultură vezi cât sunt de indispensabile, sau la care poți renunța sau cumpăra!!!
"Sau dacă vrei să scoți ceva mai întâi trebuie să bagi!"
Când te duci să cauți miere, trebuie să te aștepți să fii înțepat de albine!
Mă apuc și de Apicultură,dar am auzit undeva odată-"Dacă vrei să-ți cumperi cal trebuie să ai și căruță!"
De aceea am început să mă pregătesc să devin Apicultor și din experiența mea voi dărui și la alții!
Pentru început m-am dotat cu o Centrifugă(1200 lei),cu care am să extrag mierea din stup. Pe parcurs o să vă arăt și alte scule necesare unui Apicultor!...Poate mai sunt și alți pasionați care vor să se documenteze?
http://anunturiapicole.stuparitul.com/viewtopic.php?f=11&t=214
1- Furetto este un instrument manual. Funcționează pe principiul pulverizării unui lichid încălzit de o lampă de gaz,care trece printr-o serpentină de țeavă de cupru. Pentru tratament se amestecă 1000 ml. petrol rafinat cu 50 ml. tactic .La fiecare stup, se administrează cate 1 ml. de astfel de amestec.Fureto (Aparat anti varroa-250 lei)
1-2-
2-Noul model de aparat cu baterii pentru efectuarea tratamentului. Varojet. Prețul este de 100 lei.
Folosește două baterii R 6 (cele mai uzuale,de preferat alcaline).Fitilul arde pe o sită ...Foițe ptr. Varachet
http://anunturiapicole.stuparitul.com/viewtopic.php?f=11&t=5228
Afumător din INOX cu burduf din Piele-60 Lei Hanorac Apicol (bluză cu mască detașabilă)-60 Lei
Furculiță descapăcit- dinți drepți-Inox 12 Lei Roler descăpăcit-17 lei
Daltă Apicolă–INOX- 15 Lei >>>>>>>>>>> Sulă pentru găurit rame - 6 Lei
Galeată cu capac-25 kg.de Miere-15 Lei>>> Filtru dublu din INOX pentru miere - 60 Lei
Capcană Viespi–25 Lei*Pentru protecția Albinei Pompiță Miere pentru borcan-10 Lei
Perie Apicolă păr natural - 15 Lei>>>>>>>> Canea adaptabilă la Găleată-20 Lei
Hrănitor de podișor-2L din plastic-13 lei Buc Disc metalic cu 4 poziții pentru hrănitorul de podișor-3 lei Buc.
Izgonitor Albine-7 Lei,pentru fiecare Stup> Combustibil pentru Afumător - Apicalm -10/Lei Kg
Spray APIFUGE-40Lei-Pentru a alunga Albina Cremă atractivă Roi "Farmecul Albinelor”- 25 Lei
Gratie urdiniș metalică cu shimbare
2 poziții: Antișoareci / Transport-3 Lei-Buc.> Lampă->butelie de gaz-Autoaprindere(60 Lei)
Abejar -Pastă pentru prinderea Roilor-10 Lei Pompă cu Pulverizare-1,5 litri (29 Lei)
Cântar Apicol Electronic cu Platformă-170Lei Gratie Haneman din Plastic pentru polen-10 Lei/Bucata
Chingă Crichet transport Stupi-25Lei Bucata Ondulator Sârmă-20 Lei Bucata
Transformator electric de lipit Faguri 75 Lei Bobină sârmă pentru rame 0.4 mm. INOX-50 Lei Kg.
Tavă Descăpăcit INOX-Model Apicol(A.C.A.)-245 Lei
...Și sunt multe de cumpărat,dar fiecare cu ce-l doare...astea cel puțin la început!
După ce te apuci de Apicultură vezi cât sunt de indispensabile, sau la care poți renunța sau cumpăra!!!
"Sau dacă vrei să scoți ceva mai întâi trebuie să bagi!"
Dispozitiv pentru Însârmarea Ramelor!
Adaptat dintr-un Tego! Bobina din sârmă Inox, într-un suport. Niște Cleme de susținere a Ramelor și-o Manivelă de întins sârma în RAME! Celelalte Cleme din interior, care se văd nefolosite, se pot folosi și celelalte tipuri de rame de 3/4 și 1/2! Pun poze, pentru exemplificare. Bobina culcată se rulează mai bine sârma pe sub ea, decât verticală (cad spirele pe ea). Manivela o folosesc înainte de a introduce sârma. O ridic, se curbează Rama și când îi dau drumul, după introducerea sârmei se întinde sârma în Ramă Home Made
Subiecte similare
» Cum să te apuci de Apicultură?
» Noutăți, Documentare, Video despre Apicultură!
» Pentru legalizarea Prostituței!
» Nu distrugeți acest popor chiar dacă a greșit când v-au votat!
» Pentru legalizarea Prostituței!
» Nu distrugeți acest popor chiar dacă a greșit când v-au votat!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Ian 01, 2014 1:31 am Scris de Admin
» Scule pentru Apicultură!
Mier Dec 11, 2013 11:03 pm Scris de Admin
» Muzică Orientală!
Sam Noi 16, 2013 1:44 pm Scris de Admin
» Muzică HINDI-Indiană
Sam Noi 16, 2013 1:02 pm Scris de Admin
Joi Oct 31, 2013 12:59 am Scris de Admin
» Cum să te apuci de Apicultură?
Mar Oct 01, 2013 12:14 am Scris de Admin
» Stupina Apicultorului davcosti
Lun Sept 30, 2013 10:31 pm Scris de Admin
» Programe FREE
Vin Feb 22, 2013 10:09 pm Scris de Admin
» Bazar,Publicitate gratuită
Joi Ian 31, 2013 1:28 am Scris de Admin